+382 50 472 135-centrala; +382 50 470 272-kabinet; opstinamojkovac@t-com.me; Facebook      

Saopštenja za javnost - objave - obavještenja

Na ovoj stranici možete pronaći aktuelne objave za javnost izdate od strane službe predsjednika, a klikom na link Izvještaji o radu javnih ustanova i preduzeća preuzimate petnestodnevne izvještaje o radu javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač Opština.

 

IZVJEŠTAJI 
JAVNIH USTANOVA 
I PREDUZEĆA

 

 OBAVJEŠTENJA

MJESNE ZAJEDNICE

Saopštenje 04.02.2019.

Na jučerašnjoj audiciji  odabrane su predstavnice  našeg grada za učešće na dječjem muzičkom takmičenju ,,Crna Gora u ritmu Evrope“ .

Stučni žiri takmičenja odabrao je: Anju Mrdak , Mašu Ćetković , Anku Ćetković , Jelenu Rubežić i Slađanu Vučinić da na takmičenju koje će se održati u maju mjesecu u prošlogodišnjem gradu pobjedniku , Tivtu , predstavljaju naš grad i jednu od zemalja Evropske Unije.

Djeca iz našeg grada imaće priliku da kroz četvoromjesečne pripreme sa stručnim timom takmičenja,  unaprijede svoje pjevačke i plesne talente. Sa vršnjacima iz ostalih gradova Crne Gore nastupiće na finalnoj večeri, a pobjednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija i gledalaca koji glasaju putem SMS-a, uz prenos uživo na televiziji sa nacionalnom frekvencom.   

 audicija mk

 shadow

Saopštenje 24.05.2017.

- Posjeta delegacije Opštine Mojkovac R.Slovačkoj i potpisivanje sporazuma o razumijevanju - preuzmi saopštenje

shadow

 Saopštenje 08.02.2017.

- Posjeta ministra sporta Opštini Mojkovac - preuzmi saopštenje

shadow

08.09.2016.

Otvoren sistem tretmana kanalizacionog mulja na trščanim poljima- preuzmi saopštenje

 shadow

31.08.2016.

Obavještenje

Sekretarijat za uređenje prostora obavještava zainteresovanu javnost da je urađen Nacrt lokalnog plana upravljanja komunalnim i neopasnim građevinskim otpadom opštine Mojkovac 2016.-2020.

Poziva se zainteresovana javnost da izvrši uvid u predmetni Nacrt plana.

Rok za uvid i dostavljanje primjedbi i mišljenja je do 15.09.2016. godine

Nacrt plana možete preuzeti u prostorijama Opštine Mojkovac, Trg Lj. Bakoča kancelarija broj 1 na II spratu radnim danima od 09 do 12 časova ili preuzeti ovdje klikom na link:

Nacrt Lokalnog plana za upravljanje komunalnim i neopasnim građevinskim otpadom 2016.-2020. - preuzmite

 

Obavještenje - preuzmite

shadow

20.04.2016.

Rješenje o određivanju lica za prijem i postupanje po zahtjevu zviždača

shadow

01.02.2016.

Javni poziv za sporazumni prekid radnog odnosa uz isplatu otpremnine

shadow

30.01.2016.

Odluka o visini otpremnine službenika/namještenika po osnovu sporazumnog prekida radnog odnosa

shadowshadow

 

Saopštenje 04.12.2014.

Nova uloga organizacija civilnog društva u implementaciji i monitoringu politika na lokalnom nivou

imajući u vidu dokumente na lokalnom nivou, javlja se potreba za većom uključenošću svih zainteresovanih strana, među kojima važno mjesto pripada organizacijama civilnog društva. Kako bi se unaprijedili kapaciteti ovih organizacija u praćenju i implementaciji strateških dokumenata na lokalnom nivou, Institut za strateške studije i projekcije, u saradnji sa CASE Institutom iz Poljske i Centrom za evropsko obrazovanje i studije iz Podgorice, realizuje projekat "Nova uloga organizacija civilnog društva u implementaciji i monitoringu politika na lokalnom nivou". Projekat finansira EU, a Ministarstvo ekonomije i Zajednica opština su formalno podržale realizaciju ovog projekta.

Glavni cilj projekta je jačanje uloge organizacija civilnog društva i lokalnih vlasti u implementaciji i razvoju strateških planova razvoja (SPR) na lokalnom nivou, dok se specifični ciljevi odnose na jačanje kapaciteta i uključivanje organizacija civilnog društva u implementaciju i monitoring SPR-a na lokalnom nivou i povećanje svijesti  građana o važnosti SPR-a u 10 crnogorskih opština na koje se projekat odnosi (Mojkovac, Plav, Danilovgrad, Žabljak, Kolašin, Bijelo Polje, Cetinje, Andrijevica, Berane i Tivat).

Pogledajte video na linku:

" target="_blank" rel="noopener">

shadow

Saopštenje 12.05.2014.

- Posjeta delegacije Fondacije "Barak H. Obama", NVO "Balkan klub mira" i Svjetske organizacije za mir Opštini Mojkovac - preuzmi saopštenje

 

Saopštenje 16.01.2014.

- Posjeta direktora Direkcije za javne radove, g-dina Žarka Živkovića  Mojkovcu - preuzmi saopštenje

 Saopštenje

15.10.2013.

Obavještavaju se predsravnici malih i srednjih preduzeća i preduzetnici koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom i preradom, drvopreradom i uslugama, kao i ruralnim turizmom da će u Opštini Kolašin u srijedu, 16.10.2013. godine, sa početkom u 9.30 časova od strane Ministarstva ekonomije i Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća biti predstavljen Program podsticanja razvoja klastera u Crnoj Gori i manje razvijenim opštinama.

 shadowshadow

 Saopštenje

13.06.2013.

 Opština Mojkovac u cilju transparentnosti i informisanja javnosti objavljuje spisak lica kojima je, u skladu sa rješenjem predsjednika Opštine Mojkovac, broj 01-1624 od 04.12.2012. godine isplaćena naknada u visini od 10% procijenjene štete od elementarnih nepogoda od strane opštinskih Komisija za procjenu štete.

Sredstva su isplaćena u decembru 2012. godine preko Prve banke CG uplatom na tekuće račune oštećenih lica.

 

Rješenje i spisak možete preuzeti ovdje klikom na link:

-Rješenje 01-1624 od 04.12.2012.

-Spisak za isplatu

 

NAPOMENA: u cilju zaštite ličnih podataka u spiskovima nijesu navedeni JMB i tekući računi lica kojima je isplaćena naknada.

shadowshadowshadow

 Saopštenje

24.04.2013.

 Opština Mojkovac i Fakultet za poslovne studije "Montenegro bisnis school" potpisali sporazum o saradnji.

 Detaljnije...

 

Saopštenje

24.04.2013.

Opština Mojkovac u okviru projekta "Znanje za održivi razvoj" u saradnji sa NVO "Terra nostra" nastavlja akciju uređivanja parka Šuškovina.

Akcija je zakazana za 25.04.2013. godine u 10 časova.

 Detaljnije...

shadowshadow

© 2019 Bild studio