Radno vrijeme 07-15h; +382 50 684 445; 50 470 272; 50 472 135; opstinamojkovac@t-com.me       

Poziv za preduzetnike početnike

Privredna komora Crne Gore u okviru realizacije projekta ERASMUS za preduzetnike početnike poziva sve zainteresovane sa preduzetničkim ambicijama koji još nijesu započeli biznis ili ga imaju kraće od 3 godine, da iskoriste šansu za odlazak na praktičnu obuku u renomirane inostrane kompanije. troškove boravka i stručnog usavršavanja u inostranstvu, koje može trajati do 6 mjeseci, pokriva budžet projekta.

projekat finansira Evropska komisija u okviru Programa za konkurentnost malih i srednjih preduzeća (COSME). Ne postoji starosna granica za učesnike, kao ni ograničenje u pogledu izbora djelatnosti, alis e daje prednost biznis planovima iz oblasti pomorstva i ribarstva, trasnporta, energetike i turizma.

Procjenu i odabir najboljih aplikacija, odnosno biznis planova, vrši Privredna komora VG, kao jedina posrednička organizacija u Crnoj Gori. Tokom trajanja projekta do 31. januara 2017. godine, na praktičnu obuku biće poslato osam početnika u biznisu.

Sve informacije o uslovima i postupku podnošenja online prijava za odlazak na obuku u inostranstvo za preduzetnike-početnike dostupne su na portalu:

www.erasmus-entrepreneurs.eu

 

kao i na internet stranici Privredne komore CG, u dijelu "Projekti"

 

shadowshadow

 

© 2024 Bild studio