poljop

Graphic3
sport_nvo
face2

dc

AMSCG
T.O.Mojkovac
Shadow

Na ovoj stranici možete javno postavljati pitanja i očekivati odgovore, kao i ostaviti komentare.

 

Biće objavljena, i biće odgovoreno samo na ona pitanja odnosno komentare koji ne podstiču i šire rasnu, vjersku, nacionalnu ili bilo koju drugu vrstu mržnje prema ljudima i njihovim osjećanjima.

 

Ukoliko postavljate pitanje ili komentar potvrđujete da znate sljedeće:

 

·moguće je da Vaš komentar neće biti objavljen,

·ne smijete objavljivati sadržaje iz dokumenata prepiski, napisa i sadržaja koje nisu vaše vlasništvo i za čije objavljivanje niste dobili dozvolu odnosno nisu dostupni za objavljivanje u javnom domenu.

 

Opština Mojkovac zdržava pravo da ova pravila proširi i da ne objavi ostala pitanja ili komentare koji bi mogli na bio koji način neosnovano štetiti drugim licima.

 

Opština Mojkovac podržava pomoć koju građani pružaju u objavljivanju informacija od javnog interesa. Ukoliko imate takve informacije možete ih poslati na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pitanja:  

0 # Jovo Putica 22-02-2018 13:05
Poštovani,kakva je procedura za vađenje izvoda iz matične knjige i postoji li mogućnost da se pošalje u Beograd,mi bi snosili troškove.
Unapred hvala,
Milijana Putica rođena Stanišić
Odgovori Odgovori uz citat Citat
0 # admin 22-02-2018 13:36
Poštovani, nijeste naglasili koji izvod Vam je potreban. Izvod iz Matične knjige rođenih i uvjerenje o državljanstvu sada izdaje Ministarstvo unutrašnjih poslova i Javne uprave, filijala u Mojkovcu, dok izvod iz Matične knjige vjenčanih izdaje Opština Mojkovac. Ukoliko Vam je potreban izvod iz Matične knjige vjenčanih dostavite zahtjev na e-mail: sa potrebnim podacima (ime, prezime, JMB, datum vjenčanja i adresa za dostavu izvoda).
Što se tiče Izvoda koje izdaje MUP i JU nadamo se da će Vam biti od pomoći link na našoj naslovnoj strani Dokumenti.me gdje možete podnijeti elektronski zahtjev za dostavu traženih dokumenata (naravno ukoliko vam odgovaraju uslovi dostave).
Odgovori Odgovori uz citat Citat
0 # Dragana 22-02-2018 14:30
Poštovani,

hoće li opština i ove godine dodjeljivati studentima završnih godina stipendije i koji su uslovi za dobijanje stipendije?

Hvala.
Odgovori Odgovori uz citat Citat
0 # admin 22-02-2018 14:30
Poštovana, Opština Mojkovac će i ove godine dodjeljivati stipendije studentima završne godine studija u skladu sa Odlukom o stipendiranju studenata.
O uslovima konkursa, prijavi i potrebnoj dokumentaciji studenti će blagovremeno biti obaviješteni na našem sajtu.
Odgovori Odgovori uz citat Citat

Postavi pitanje


Sigurnosni kod
Osveži