Radno vrijeme 07-15h; +382 50 684 445; 50 470 272; 50 472 135; opstinamojkovac@t-com.me       

Mojkovac u projektu "Crna Gora u ritmu Evrope"

Mojkovac u projektu “Crna Gora u ritmu Evrope "

Juče je u Opštini Mojkovac potpisan ugovor o učešću Opštine Mojkovac u manifestaciji “Crna Gora u ritmu Evrope"

Cilj manifestacije je podsticanje, razvijanje, prepoznavanje i očuvanje mladih talenata u Crnoj Gori, promocija interkulturalnosti, tolerancije, ravnopravnosti polova, poštovanje ljudskih prava, različitosti, saradnje i doživotnog učenja, kroz ples i pjesmu.

 

cg_u_ritmu_evrop

 

Djeca  sa teritorije opštine Mojkovac predstavljaće svoju opštinu  i Španiju kao zemlju Evropske unije koja im je dodijeljena ispred organizacije manifestacije “Crna Gora u ritmu Evrope" na centralnlom takmičenju koje će biti održano u Podgorici u martu 2017. godine, uz direktan televizijski prenos sa nacionalnom pokrivenošću.

Takođe je jako bitno napomenuti da će se pobjednik za 2017.godinu odlučiti glasovima publike putem SMS glasanja I glasanjem žirija svih gradova učesnika, sa svih mobilnih operatera.  Pedeset posto (50%) od neto prikupljenih sredstava od svih SMS glasova se upućuje pobjedničkom gradu u budžet grada, kao nagrada a za sledeće potrebe: namjenski, kao vrsta donacije. Za bolnice,škole, obdaništa, sportske i kulturne ustanove . . .

U narednom peridu dva puta nedeljno odrzaće se probe za svu zainteresovanu djecu, od strane organizatora, kako bi se što bolje pripremili za audiciju i učešće na finalnom takmičenju.

Djeca pobjednici će  posetiti  zemlju Ambasade koju predstavljaju na finalnom takmičenju.

© 2024 Bild studio