NaslovnaLokalna upravaAktuelnoO graduTurizamFotoVi pitateKontaktDownload

 

poljop

Graphic3
sport_nvo
czkmk
rtvmk
AMSCG
T.O.Mojkovac
Imenik

darujemo

Shadow
f
Ima prostora za saradnju sa Ukrajinom
Ambasador Ukrajine u Podgorici Oksana Sljusarenko posjetila je Mojkovac i razgovarala sa predsjednikom Opštine Miladinom Mitrovićem i njegovim saradnicima o saradnji u oblastima turizma i energetike i rješavanju komunalnih problema. Dvije strane su se složile da ima dosta prostora za saradnju. Predsjednik Mitrović ocijenio je posjetu gospođice Sljusarenko kao veoma značajnu za Mojkovac.

- Zajednički smo konstatovali da ima prostora za saradnju dvije zemlje, u kojoj i Mojkovac može imati svoje mjesto, što je za nas veoma važno. Gospođica Sljusarenko rekla je da razvojni planovi Mojkovca u oblasti turizma, poljoprivrede i industrije mogu biti interesantni za firme i investitore iz Ukrajine. Ona je obećala da će pomoći u uspostavljanju korektne saradnje Mojkovca i jedne ukrajinske opštine sličnih karakteristika. Ukrajinskom diplomati smo predstavili i projekat turističke organizacije i, ukoliko se dogovorimo o zajedničkom finansiranju izgradnje tog objekta, što je moguće, jedna prostorija bila bi ukrajinska i u njoj bi se promovisali kultura, istorija i turizam te zemlje, rekao je Mitrović.

On je kazao da su ovom prilikom, samo naznačene oblasti eventualne saradnje, dok se konkretni kontakti sa predstavnicima i privrednicima Ukrajine mogu očekivati u vrijeme održavanja predstojećeg ekonomskog foruma u Crnoj Gori.

 

Izvor: Pobjeda

 

 

kijev_ukrajina1

 

Na fotografiji: Kijev, Ukrajina

 

izbori

 

 

izborna

jrsp

1112

a

1113

1114

1115

Aktuelno

06.02.2018.

Predsjednik Opštine Mojkovac, g-din Ranko Mišnić, sa saradnicima ugostio je direktora OŠ "Aleksa Đilas Bećo" povodom dobijanja prestižne državne nagrade "OKTOIH".

Detaljnije-preuzmite objavu

___________________

Programom zaštite i očuvanja kulturnih dobara za 2018. obezbijeđena finansijska sredstva za realizaciju projekta na teritoriji Opštine Mojkovac - lokalitet Brskovo.

Opširnije preuzmite fajl : Program zaštite i očuvanja kulturnih dobara za 2018.

ili posjetite sajt: http://www.mku.gov.me/ministarstvo

___________________

 

OBAVJEŠTENJE

JAVNA RASPRAVA

1. Nacrt Odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta

2. Nacrt odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta za bespravne objekte

3. Obavještenje-tekst

___________________

 

react_2016

Ko je onlajn

Imamo 129 gostiju na mreži