NaslovnaLokalna upravaAktuelnoO graduTurizamFotoVi pitateKontaktDownload

 

poljop

Graphic3
sport_nvo
czkmk
rtvmk
AMSCG
T.O.Mojkovac
Imenik

darujemo

Shadow
f
"Montenegro tobacco company" spremni za proizvodnju

Nakon što je, u petak Agencija za duvan Crne Gore dala licencu za proizvodnju cigareta "Montenegro tobaco company" (MTC), direktor te kompanije Esad Zejnilović izjavio je da je fabrika spremna za puštanje u rad.

 

- Spremni smo da crnogorskom tržištu ponudimo dvije nove marke cigareta "Taru"i "Serdara" od najfinijih sorti duvana obrađenog u Duvanskom kombinatu Podgorica. Čekaju se još jedino akcizne markice, rekao je Zejnilović, dodajući da će cijena cigareta biti pristupačne za budžet crnogorskog potrošača.

 

On je naglasio da MTC ima korektnu i ozbiljnu saradnju sa Duvanskim kombinatom Podgorica, ali i sa Agencijom za duvan i Ministarstvom poljoprivrede koje je imalo sluha da prepozna i podrži ovaj projekat".

 

cigarete

 

Portparol MTC-a Marko Piper rekao je da se "radi o jednoj modernoj fabrici, sa tendencijom osvajanja tržišta bivše Jugoslavije, u kojoj će biti zaposleno 70 radnika što će doprinijeti smanjenju nezaposlenosti u Mojkovcu.

 

- Već smo zakupili poslovne prostore u Banjaluci i Novom Pazaru i u njima će biti otvorena predstavništva naše kompanije. Naš projekat svesrdno podržava Hipotekarna banka Podgorica koja je u fazi otvaranja ekspoziture u Mojkovcu, kazao je portparol MTC-a Marko Piper.

 

Izvor: Pobjeda

 

izbori

 

 

izborna

jrsp

1112

a

1113

1114

1115

Aktuelno

06.02.2018.

Predsjednik Opštine Mojkovac, g-din Ranko Mišnić, sa saradnicima ugostio je direktora OŠ "Aleksa Đilas Bećo" povodom dobijanja prestižne državne nagrade "OKTOIH".

Detaljnije-preuzmite objavu

___________________

Programom zaštite i očuvanja kulturnih dobara za 2018. obezbijeđena finansijska sredstva za realizaciju projekta na teritoriji Opštine Mojkovac - lokalitet Brskovo.

Opširnije preuzmite fajl : Program zaštite i očuvanja kulturnih dobara za 2018.

ili posjetite sajt: http://www.mku.gov.me/ministarstvo

___________________

 

OBAVJEŠTENJE

JAVNA RASPRAVA

1. Nacrt Odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta

2. Nacrt odluke o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta za bespravne objekte

3. Obavještenje-tekst

___________________

 

react_2016

Ko je onlajn

Imamo 127 gostiju na mreži