Radno vrijeme 07.00-15.00; +382 50 472 135; +382 50 470 272; opstinamojkovac@t-com.me       

Javna rasprava Nacrta zakona o legalizaciji neformalnih objekata

Ministarstvo održivog razvoja i turizma obavještava javnost da će se u periodu od 24.03.2012. godine do 13.04.2012.

održati

 

JAVNA RASPRAVA

O Nacrtu zakona o legalizaciji neformalnih objekata

 

Javna rasprava će se održati u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma i jedinice lokalne samouprave i trajaće 21 dan od dana objave teksta Nacrta zakona na web sajtu Ministarstva održivog razvoja i turizma i portalu e-uprave.

Javna rasprava se organizuje u formi 14 okruglih stolova i opšte javne rasprave, koje će se organizovati u Ulcinju, Baru, Budvi, Kotoru, Cetinju, Nikšiću, Žabljaku, Kolašinu, Plavu, Beranama, Bijelom Polju, Pljevljima i Podgorici.

Obavještenje o terminima i mjestima okruglih stolova možete preuzeti ovdje kllikom na link OBAVJEŠTENJE JAVNA RASPRAVA NACRTA ZAKONA.

Zainteresovani subjekti  tekst Nacrta zakona mogu preuzeti klikom na link NACRT ZAKONA O LEGALIZACIJI NEFORMALNIH OBJEKATA.


Okrugli sto za Opštine Kolašin i Mojkovac održaće se u Kolašinu dana 06.04.2012. godine od 10-12 časova.

 

Pozivaju se građani, opštine, naučne i stručne institucije, zainteresovani organi i organizacije , civilni sektor i drugi da učestvuju u raspravi.

Primjedbe, prijedlozi i sugestije na Nacrt zakona dostavljaju se u pisanoj i elektronskoj formi na e-mail adresu MInistarstva održivog razvoja i turizma: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili preko arhive Ministarstva.

 

MINISTARSTVO ODRŽIVOG RAZVOJA I TURIZMA

__________________________________________________________________________________________

© 2023 Bild studio