Radno vrijeme 07.00-15.00;  +382 50 472 135; +382 50 470 272; opstinamojkovac@t-com.me       

Javni poziv Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja CG, objavljuje

 

JAVNI POZIV

za dodjelu podrške za divezifikaciju ekonomskih aktivnosti u ruralnim sredinama za 2013. godinu

 

Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u skladu sa Agrobudžetom za 2013. godinu i budžetskom linijom 2.3.1. objavljuje Javni poziv za dodjelu podrške za divezifikaciju ekonomskih aktivnosti u ruralnim sredinama za 2013. godinu.

 

Opis mjere

Podrška se daje nosiocima i članovima porodičnih poljoprivrednih gazdinstava u ruralnim sredinama koji pokreću nepoljoprivredne aktivnosti. Podržavaju se investicije koje stvaraju mogućnost otvaranja novih radnih mjesta u nepoljoprivrednom sektoru ili modernizaciju već postojećih nepoljoprivrednih aktivnosti.

 

Korisnici

Nosioci ili članovi porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, koji su registrovani u Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja ili u njegovim upravama, a čiji je primarni izvor prihoda poljoprivreda.

Prihvatljive investicije

1.Adaptacija već postojećih objekata na poljoprivrednom gazdinstvu u svrhu pružanja turističkih i/ili ugostiteljskih usluga u ruralnom području

2.Nabavka opreme za pružanje ugostiteljskih ili turističkih usluga na gazdinstvu

 

DETALJNIJE o kriterijumima, visini podrške, podnošenju dokumentacije, trajanju javnog poziva i proceduri realizacije preuzmite klikom na linkove: JAVNI POZIV ZAHTJEV.

© 2022 Bild studio