Radno vrijeme 07-15h; +382 50 684 445; 50 470 272; 50 472 135; opstinamojkovac@t-com.me       

"Montenegro tobacco company" spremni za proizvodnju

Nakon što je, u petak Agencija za duvan Crne Gore dala licencu za proizvodnju cigareta "Montenegro tobacco company" (MTC), direktor te kompanije Esad Zejnilović izjavio je da je fabrika spremna za puštanje u rad.

 

Nakon što je, u petak Agencija za duvan Crne Gore dala licencu za proizvodnju cigareta "Montenegro tobaco company" (MTC), direktor te kompanije Esad Zejnilović izjavio je da je fabrika spremna za puštanje u rad.

 

- Spremni smo da crnogorskom tržištu ponudimo dvije nove marke cigareta "Taru"i "Serdara" od najfinijih sorti duvana obrađenog u Duvanskom kombinatu Podgorica. Čekaju se još jedino akcizne markice, rekao je Zejnilović, dodajući da će cijena cigareta biti pristupačne za budžet crnogorskog potrošača.

 

On je naglasio da MTC ima korektnu i ozbiljnu saradnju sa Duvanskim kombinatom Podgorica, ali i sa Agencijom za duvan i Ministarstvom poljoprivrede koje je imalo sluha da prepozna i podrži ovaj projekat".

 

cigarete

 

Portparol MTC-a Marko Piper rekao je da se "radi o jednoj modernoj fabrici, sa tendencijom osvajanja tržišta bivše Jugoslavije, u kojoj će biti zaposleno 70 radnika što će doprinijeti smanjenju nezaposlenosti u Mojkovcu.

 

- Već smo zakupili poslovne prostore u Banjaluci i Novom Pazaru i u njima će biti otvorena predstavništva naše kompanije. Naš projekat svesrdno podržava Hipotekarna banka Podgorica koja je u fazi otvaranja ekspoziture u Mojkovcu, kazao je portparol MTC-a Marko Piper.

 

Izvor: Pobjeda

© 2023 Bild studio