Radno vrijeme 07-15h; +382 50 684 445; 50 470 272; 50 472 135; opstinamojkovac@t-com.me       

Javni poziv-dostavljanje predloga kandidata za opštinsku nagradu

Na osnovu člana 5 Odluke o opštinskoj nagradi ("Sl.list CG" - opštinski propisi, br. 7/07, 40/10) i broj 05/144 od 25.06.2018. godine, žiri za dodjelu opštinske nagrade, objavljuje

JAVNI POZIV

za dostavljanje predloga kandidata za dodjelu opštinske nagrade

 

Opštinska nagrada kao najveće društveno priznanje Opštine Mojkovac dodjeljuje se svake treće godine povodom 13. avgusta - praznika Opštine, za najviše zasluge i postignute rezultate u teorijskom i praktičnom radu i djelovanjima u svim oblastima ljudskog stvaralaštva i doprinos od posebnog značaja za opštinu Mojkovac i njen razvoj. 

Ovo javno priznanje dodjeljuje se organizacijama, ustanovama, pojedincima, a izuzetno i pojedincima poslije njihove smrti za doprinos učinjen opštini Mojkovac. 

Nagrada se može dodijeliti i licima koja žive i rade van područja opštine, ako tematika radova i njihovi rezultati doprinose razvoju i afirmaciji opštine Mojkovac. 

Predloge mogu dati pravna lica, udruženja građana, naučne, umjetničke institucije i pojedinci.

Predlozi se dostavljaju u pisanoj formi sa obrazloženjem i dokumentacijom na osnovu koje se može ocijeniti vrijednost ostvarenih rezultata predloženih kandidata.

Predlozi se dostavljaju Skupštini opštine Mojkovac - Službi Skupštine, u zatvorenoj koverti sa naznakom: "Žiriju za dodjelu opštinske nagrade", najkasnije do 01. avgusta ove godine.

 

PREUZMITE JAVNI POZIV

 

© 2023 Bild studio