Radno vrijeme 07.00-15.00;  +382 50 472 135; +382 50 470 272; opstinamojkovac@t-com.me       

×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorijum. Putanja: /home/mojkovac/public_html/images/galerija/amb
×

Obaveštenje

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galerija/amb

Ambasadorka Australije i predstavnica "Balamara" u posjeti Opštini Mojkovac

Ambasadorka Australije u Beogradu, dr Helena Studdert i predstavnica kompanije „Balamara“, g-đa Milijanka Maraš, posjetile su Opštinu Mojkovac. Ovom prilikom razgovarale su sa predsjednikom Opštine Dejanom Medojevićem i njegovim saradnicima o saradnji na projektu „Brskovo“.

Ambasadorka Australije, dr Helena Studdert, zahvalila se na gostoprimstvu i istakla da ambasada Australije može biti značajna podrška u realizaciji ovog projekta. Ambasadorka je izrazila nadu da će saradnja Opštine Mojkovac i kompanije "Balamara" uticati na razvoj opštine Mojkovac.

Predstavnica kompanije "Balamara" istakla je da je projekat u ovoj godini u istraživačkoj fazi, dok se u narednoj godini očekuju konkretnija rjšenja koja se odnose na eksploataciju rude.

Predsjednik Opštine Mojkovac zahvalio se gošćama na posjeti, kroz razgovor razmijenio mišljenja sa gošćama na temu rudarstva, ali i zaštite životne sredine.

 

{gallery}galerija/amb{/gallery}

SLUŽBA PREDSJEDNIKA I GLAVNOG ADMINISTRATORA

OPŠTINE MOJKOVAC

shadowshadow

© 2022 Bild studio