Radno vrijeme 07.00-15.00; +382 50 472 135; +382 50 470 272; opstinamojkovac@t-com.me       

POZIV NA JAVNU RASPRAVU


Sekretarijat za uređenje prostora

zaštitu životne sredine, komunalno- stambene poslove i saobraćaj


Upućuje  javni

P   O   Z   I   V

Javnim preduzećima, građanima, mjesnim zajednicama, nevladinim organizacijama, privrednim društvima i ustanovama, Sindikatu, političkim strankama i drugim zainteresovanim organizacijama, da se uključe u javnu raspravu i daju doprinos u razmatranju


 

N A C R T A

PROGRAMA   UREĐENJA PROSTORA ZA 2011.g.

 


Javna rasprava će se održati u periodu od 07.04. - 21.04.2011. godine, u prostorijama Sekretarijata za uređenje prostora, zaštitu životne sredine, komunalno - stambene poslove i saobraćaj, zgrada "Bojne njive", kancelarija Glavnog urbaniste, I sprat, svakog radnog dana u vremenu od 12.00 do 15.00 časova.


Sve primjedbe, predlozi i sugestije mogu se dostaviti  prilikom učešća na javnoj raspravi, ili u pisanoj formi na adresu Sekretarijata za uređenje prostora, zaštitu životne sredine, komunalno-stambene poslove i saobraćaj - Trg Ljubomira Bakoča bb, Opština Mojkovac, kao i na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Tekst Programa uređenja prostora za 2011. u elektronskoj formi možete preuzeti  ovdje na sajtu klikom na link DOKUMENTI ZA DOWNLOAD.


Sekretarijat za  uređenje prostora,

zaštitu životne sredine, komunalno-stambene poslove i saobraćaj

Opština Mojkovac

 


___________________________________________________________________________
© 2023 Bild studio